vouwVouwfietsen

Vouwen maakt je wereld groter!

Een Brompton is de perfecte fiets voor in de stad.

Hij is tot een klein pakket op te vouwen dat gemakkelijk is in het openbaar vervoer of in de auto kan worden meegenomen. Je kunt hem ook gemakkelijk mee naar binnen nemen (op kantoor, thuis of in de bar) en er is dus minder kans dat hij wordt gestolen.

Het comfort en de wendbaarheid zijn minstens zo goed als bij conventionele fietsen. Door de kleine wielen trek je bij de stoplichten snel op en ben je enorm wendbaarder in het drukke verkeer.

Hij is sterk en tegen het zware stadsleven bestand, dag in, dag uit. Een stalen frame, efficiënte anti-lekbanden, met de hand gebouwd en een ontwerp dat in de afgelopen 25 jaar steeds verder is ontwikkeld. U hebt jaren plezier van een Brompton, in de stad en daarbuiten. Elke Brompton wordt precies naar uw wensen op maat gemaakt. Je kiest zelf uw kleuren, versnellingen, zithouding en accessoires.

Alle Brompton fietsen worden met de hand in de fabriek in Londen gemaakt. Er zijn minimaal 1200 onderdelen nodig om een Brompton te maken, veel hiervan zijn speciaal door Brompton zelf ontwikkeld.

Ben je al overtuigd of wil je hem eerst testen? Bij Bikeplanet vinden wij het belangrijk dat je eerst de fiets kunt testen voordat je de vouwfiets aanschaft. Daarom hebben wij verschillende DEMO modellen op voorraad, zo kan je alle verschillen zelf uitproberen!

Alle vouwfietsen moeten via een officiële Brompton dealer worden aangeschaft.

Bikeplanet Haarlem BV is zo’n officiële Brompton dealer. Dit betekend dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor de aanschaf van de vouwfiets maar ook dat het onderhoud door Brompton gecertificeerde monteurs wordt gedaan.

U bent welkom in de winkel voor meer informatie of een proefrit!