reisReisfietsen

Begeef jezelf rond de hele wereld!

Elke reiziger begeeft zich anders op de fiets. Zo zal de één zijn reisfiets gebruiken voor woon-werkverkeer en de ander om de ultieme (pelgrims-)tocht af te leggen naar Santiago de Compostella of zelfs verder.

Van reisfietsen willen wij dat ze  onderhoudsvriendelijk, stabiel, sterk en comfortabel zijn. De merken Santos, Jan Janssen, Surly, Salsa, Ritchey, Kona, Trek en Cannondale vervullen deze wensen.

Iedereen heeft zijn eigen wensen daarom werken wij buiten de vaste catalogi om met custom-built mogelijkheden. Van het opbouwen van een framekit naar wens tot het modificeren van de standaard door merken geconfigureerde fietsen.

Santos en Jan Janssen komen deze wens tegemoet in hun werkwijze. Bij deze merken kan je de fiets zelf de samenstellen alvorens ze in produyctie gaan, van framekleur tot spaakdikte. Mocht u zelfs bij deze merken nog niet tevreden zijn met de enorme keuze vrijheid dan denken wij graag met u mee om er nog een BikePlanet twist aan te geven.

Uiteraard hebben wij ook gedacht aan de kleinste reizigers onder ons. Daarom hebben wij specifiek voor kinderen Frogbike in het assortiment. Deze Britse lichtgewicht kinderfietsen zijn enorm sterk. Door het altijd geconfigureerde derailleursysteem, de v-brakes en de vele framematen is voor kinderen van vijf tot veertien jaar geen berg te steil.

BikePlanet heeft met jarenlange ervaring op het gebied van vakantie- en reisfietsen ook een ruime collectie aan accessoires, onderdelen, tools, tassen, kleding en schoenen in de winkel aangelegd. Bekende merken zoals Ortlieb, Vaude, Topeak, Schwalbe, Tubus, Rohloff, Pinion, Giro, Bell, Bontrager, SKS Germany, Lezyne, Shimano, Magura etc. ontbreken dan ook niet.

Kom snel langs voor een bezoek aan `de reisfietsenwinkel’ van Haarlem en omstreken!