Testdagen Kona/Salsa/Surly 5&6 nov

sasuko16-inschrijfbutton

SaSuKo FanTESTic Bike Event 2017 vindt plaats  op 5 & 6 November  in Zandvoort.  Bikeplanet ontvangt Salsa, Surly en Kona `on tour’ voor een geweldige bike extravaganza! Kom op feestelijke wijze de  2017 XC-, Enduro-, Fatbikes en gravelracers van deze drie merken testen & checken op het toffe mountainbike parcours rondom het Circuit Zandvoort. SASUKO is big fun!  Inschrijven kan hier>>

 

 

 

mtb-zandvoortDe locatie, Camping de Branding-MTB Zandvoort, ligt tegen de mtb route van de Dunebikers aan. Deze single track ligt midden in de duinen en maakt gebruik van elk hoogte verschil dat er te vinden is. In combinatie met vloeiende kombochten en mooie technische afdalingen is dit een perfecte speeltuin om de bikes te testen. De fatbikes komen hier ook helemaal tot hun recht door de mulle stukken zand die erop de track te vinden zijn.
Op het terrein zelf is er een bar & kiosk aanwezig voor een hapje, drankje en gezelligheid. En bij de stands van Salsa, Surly en Kona staat Team Sasuko klaar om al jouw vragen te beantwoorden over bikes, techniek en meer.