Santos Store vanaf Mei

Een van de eerste verbeteringen die Bikeplanet 2.0 maakt is de transformatie naar SANTOS STORE.

Medio Mei zijn wij dus nog beter uitgerust om de bijzondere wensen van de fietsofielen die voor de heilige keizer  onder de reisfietsen, Santos, kiezen.

`Santos Stores zijn bijzondere Santos dealers. Ze weten alles wat je wilt weten (over Santos fietsen) en ze hebben minstens 12 Santossen in de winkel staan.

Ze hebben in ieder geval de complete Lite Serie, diverse Travelmasters en de 4.29. Bijna allemaal uitgerust met Rohloff naaf of Pinion versnellingsbak en riemaandrijving. Je kunt ze gerust testen.

De meeste Stores hebben een pasfiets, ons stuur- en zadelassortiment en een kleurendisplay, met alle framekleuren op echte framebuizen.’

 

LAATSTE SANTOS NIEUWS:

Juicy framekleuren, kleurrijke designs en onderdelen die mooi matchen.

Ocean Blue, Sunset, Morning Green en Forest; daar krijgt je toch fiets-zin van! De nieuwe Santos frame- en letterkleuren hebben een vrolijke tint waarmee je oneindig kunt variëren.

Wat verandert er voor jou?
Vanaf vrijdag 20 april kies je in de customizer de nieuwe framekleuren. Alle kleuren zijn vanaf nu in zowel glans als mat te bestellen en hebben hun eigen benaming. Op de uitgebreide kleurenpagina vind je informatie over de framekleuren, letterkleuren en designs.

Om de overgang te vergemakkelijken, download je de PDF met de oude en nieuwe benamingen.

Nieuwe kleurbuizen
Bestel de nieuwe kleurbuizen voor in de winkel. Zo help je de klant om de juiste keuze te maken.
Bekijk de kleuren  Download kleurnamen (PDF)

 

Santos gaat verder met CDX

Vanaf medio mei monteert Santos standaard de CDX riemaandrijving van Gates op alle Santos Rohloff en Pinion fietsen met beltdrive.

Zoals bekend, is Gates vorig jaar gestopt met de productie van de CDC riem- en tandwielen. Gates heeft ons gegarandeerd dat Santos tot en met 2021 CDC parts kan naleveren. Heb je CDC onderdelen nodig voor een klant? Dan kun je die dus gewoon bij ons bestellen.

Vragen?

Neem contact op