Inschrijving open #2 Mini Downhill Cup te Groningen

De inschrijvingen voor #2 Mini Downhill Cup te Groningen zijn open!  KLIK HIER>>

Voor de negende keer organiseert Bikepark Groningen een wedstrijd voor de Mini Downhill Cup. We hebben natuurlijk weer nieuwe obstakels gebouwd en meerdere uitdagende lijnen uitgedacht, zoals jullie op ons Facebook kunnen zien. Dat wordt voor ons nog lastig om de mooiste wedstrijdlijn eruit te vissen. De ideeën zijn er wel. Het zal sowieso weer een spectaculaire race worden!

Accommodatie
Het Bikepark is gelegen aan de ringweg van Groningen bij recreatiegebied Kardinge nabij het Kardingeplein. Gemakkelijk te vinden, daar dit de enige echte heuvel is in de wijde omgeving! Wij hopen jullie allemaal te zien bij de tweede MDC wedstrijd van 2018!
Tijdens het evenement kan je, zoals gebruikelijk, bij de bar voor onze container terecht voor frisdrank en hamburgers. Uit de boxen zal weer lekkere muziek klinken en onze welbekende Bernhard zal het spektakel weer met vlijmscherp commentaar aan elkaar lullen. We dagen deelnemers uit om (bvk registrerende) snelheidsmeter te gebruiken. We zijn benieuwd of deelnemers de 50 km/h van onze locals op het snelste stuk weten te kloppen.

Neem gerust je pop-up tent mee en zet deze op het veld. Plek genoeg. Bij het Bikepark is een (gratis) camperplaats waar je met een camper prima kunt overnachten.

Op zaterdag 9  juni zullen wij nog bezig zijn met de laatste voorbereidingen aan de track, maar het Bikepark is dan wel gewoon, zoals altijd, open. Mogelijk komt er in het rennerskwartier een mobiele werkplaats. Dus als je moet sleutelen en je kunt het zelf niet oplossen weet je waar je evt hulp kunt krijgen.