BIKND fietstassen te huur!

De dagen worden langer, het wordt warmer en dat betekent vakantie! Het wordt steeds populairder om op fietsvakantie te gaan. Wanneer je met de auto gaat is er geen probleem, fiets op de fietsendrager achterop de auto of bovenop het dak.

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig wordt het anders. Het liefst neem je jouw eigen fiets mee, echter is dit niet zo makkelijk. Uiteindelijk kies je ervoor om een fiets op jouw vakantiebestemming te huren, achteraf krijg je hier spijt van omdat je jouw eigen vertrouwde fiets mist. Wij hebben hier de ultieme oplossing voor, de BIKND fietstassen!

Voor 50 euro per week kun je één BIKND fietstas huren bij BikePlanet. Met deze tas kun je jouw geliefde fiets meenemen op vakantie en krijg je geen spijt van een huurfiets. Bij jouw vliegticket moet je wel betalen voor het meenemen voor je fiets, dit kost 40 euro voor een enkele vlucht wat neerkomt op 80 euro voor een retour. Het is wel belangrijk om op tijd jouw fiets aan te melden bij jouw desbetreffende luchtvaartmaatschappij want zij nemen maar een beperkt aantal fietsen mee per vlucht.

Hoe werkt het precies?
Je haalt zowel jouw voorwiel als jouw achterwiel eruit. Je demonteert je achterderailleur. Ook demonteer je jouw stuur, deze haal je los bij jouw stuurpen. Als laatste haal je jouw zadel eruit.

Wanneer je geïnteresseerd bent, neem contact op met ons voor de mogelijkheden en de beschikbaarheid.