Bikeplanet sponsort weer GoH!2018

Na het succes van vorig jaar organiseren de Haarlem Cycling Trotters op 29 september aanstaande de GoH!, de fameuze allroad GPS tocht in de omgeving van Haarlem.

Start en finish is deze keer bij restaurant de Molenplas (Waertmolenpad 1,Haarlem). De pittige route van ongeveer 95km gaat eerst richting het noorden via Mooie Nel, Spaarndam, Spaarnwoude Houtrak en daalt dan richting het zuiden via het Amsterdamse bos en Aalsmeer terug richting Hoofddorp en Haarlem. Ook deze editie hebben de Trotters voor de deelnemers prachtige paden geselecteerd over, grind, gravel, asfalt, gras en zand.

Je kan je als team van 2 tot 4 rijders inschrijven maar natuurlijk ook als solorijder. Minder gezellig maar je sluit op een gegeven moment gewoon vanzelf aan bij een andere team of meerdere teams.

Qua fietskeuze is de route gemaakt voor een gravelgrinder maar een mountainbike, crosser, strandfiets of racer (met minimaal 32mm banddikte) is ook mogelijk. Zorg wel voor voldoende grip want vanwege eventuele vochtige ondergrond kan het parcours op sommige segmenten glad zijn.

Bikeplanet zorgt natuurlijk voor de technische ondersteuning en service. De inschrijfkosten zijn €30,- en daarvoor krijg je een GPX-route, bij de start koffie en een door Duursport gevulde Kona/GoH!-bidon, ravitaillering, en na afloop een herstel-shake en GoH!-Burger & Bier!. Voor de snelheidsduivels is er een competitie-element toegevoegd. Er zijn namelijk een paar zogenaamde GoH!-segs (Strava-segmenten) in de route opgenomen. De winnaar maakt kans op een GoH!-Endura jersey!!

Genoeg reden om je dus in te schrijven op https://haarlemcyclingtrotters.nl/goh/