Trek Domane 4.0 - Bike & Trekking test Highlight

28 juni 2013

Trek Domane 4.0 - Bike & Trekking test Highlight Trek Domane 4.0 - Bike & Trekking test Highlight Trek Domane 4.0 - Bike & Trekking test Highlight
Bike & Trekking magazine testte onlangs 6 endurance racers; dus 6 racefietsen die wat meer toegespits zijn op de langere, ruigere ritten en dus wat extra comfort bieden ten opzichte van de 'full-on' racefietsen als de Trek Madone of Cannondale SuperSix.

De Trek Domane 4.0 kwam uitstekend in de test naar voren. Deze 'kasseienvreter' heeft met de Iso-speed technologie en endurance geometrie net dat beetje extra comfort waardoor je langer fris blijft en de ritten beter volhoudt.

"Na dertig meter op kasseien wist ik het al, vorig jaar bij de press launch van de Domane: dit is een gamechanger! IsoSpeed houdt onder meer in dat zitbuis, bovenbuis en staande achtervork niet langer meer één geheel vormen; de zit- en de bovenbuis zijn door middel van twee kogellagers met elkaar verbonden. Vanwege een kunststof afdekkapje is dat niet te zien, maar voelen doe je het des te meer!"

Lees hier de hele test.

De fiets-lifestyle winkel van Haarlem en omgeving